Concertkaarten voor 18 juni nog beschikbaar

Er zijn nog concertkaarten beschikbaar voor ons concert van 18 juni in Ede. De kaarten
à € 15,00 incl. drankje zijn verkrijgbaar bij Cultura Ede.

Op zaterdagavond 18 juni om 20.15 uur geven we ons ‘Expositieconcert Klankkleuren’ waarbij de relatie tussen muziek en schilderkunst een rode draad is:

“Hoogstaande fanfaremuziek gebaseerd op schilderijen en door muziek geïnspireerde schilderstukken vormen de hoofdmoot. Een niet-alledaagse presentatie van deze combinatie, waarbij cursisten van kunstschilder Juliette Calis op doek hun impressie van een van de composities exposeren. Universitair docent Natascha Veldhorst geeft tijdens het concert een wetenschappelijke toelichting op de relatie muziek-schilderkunst.” Aldus het persbericht in Klankwijzer, pagina 19.

Graag tot dan!