Inschrijving project 4 “Concert De Vier Elementen”

Het 4e project “Concert De Vier Elementen” hebben we vorig jaar door coronamaatregelen moeten aflasten. Na de zomer willen we dit project weer gaan oppakken. De muzikanten die vorig jaar deelnamen aan dit project hebben als eerste de mogelijkheid gehad om zich aan te melden, daarna hebben we, zover er plek was, muzikanten gevraagd die zich hadden aangemeld voor project 5 of het project “OFO Live@Buitensoos”. De bezetting is hierdoor al behoorlijk compleet, maar er zijn nog wat plekken beschikbaar voor inschrijving!

Voor de onderstaande plekken zoeken we nog muzikanten:
– 1x 2e bugel
– 2x 3e bugel
– 1x 1e trombone
– 1x es bas
– 1x bes bas

Wil je meedoen met dit project? Via het inschrijfformulier kun je je aanmelden.

Informatie over het project “Concert De Vier Elementen”, repetitie- en concertdata vind je hier.