OFO werkt mee aan “Samen voor Zutphen” uitzending!

Op vrijdag 24 april werkt het Open Fanfare Orkest mee aan een live uitzending “Samen voor Zutphen”. Jeroen Kraaijenbrink, lid van de werkgroep, zal uitleg geven over de consequenties van de maatregelen die gelden voor het coronavirus en welke gevolgen dit heeft voor OFO. En we kijken natuurlijk ook graag vooruit naar de toekomst en praten je bij over de nieuwe en mooie projecten die op de planning staan.

“Samen voor Zutphen” is door theater Hanzehof in het leven geroepen samen met B-FM, NLVK en Contact Achterhoek Nieuws en Crystal Park. Het is een kanaal, gericht op Zutphen en omgeving, waarin cultuur en actualiteit samenkomen.

De uitzending vindt plaats in de theaterzaal van Theater Hanzehof en start om 20.30 uur. De uitzending is te volgen via website: www.samenvoorzutphen.nl.