Start kaartverkoop concert ‘De Vier Elementen’

Maak samen met het orkest een muzikale reis langs de vier elementen water, aarde, lucht en vuur.

Machteld van der Wouden, docent Klassieke Talen, zal vanuit haar achtergrond en expertise uitleg geven en samen met het publiek de klassieke kijk op het bestaan van deze wereld verkennen. Daarnaast zorgt jazz zangeres Fleur Tolman met haar samenwerking voor een bijzondere combinatie tussen jazz en fanfare.

Op het programma staan o.a. het prachtige en uitdagende werk ‘Voyage au centre de Terre’ van Harrie Janssen, het gevarieerde ‘Windows of the World’ van Peter Graham en het fascinerende ‘Aurora’ van Eric Swiggers.

Wil je aanwezig zijn bij dit mooie concert van het Open Fanfare Orkest? Kom dan zondag 29 maart om 14.00 uur naar theater Hanzehof in Zutphen!

Kaarten à € 15,00 per stuk (inclusief consumptie in de pauze) zijn verkrijgbaar via de website van theater Hanzehof of aan de kassa van het theater.