Deelname OFO aan het Fanfare Repertoire Festival!

Het Open Fanfare Orkest is gevraagd om mee te werken aan het Fanfare Repertoire Festival dat op 15 en 16 december in het Akoesticum in Ede wordt georganiseerd.

Op zaterdag 15 december om 10.30 uur is er een reading session waarbij 15 nieuwe composities voor Fanfare Orkest worden gepresenteerd door verschillende uitgevers of door de componist zelf. Wij zullen tijdens deze sessie een klein stukje van elk werk live laten horen.

Om 17.00 uur geven we die dag een concert met op het programma o.a. “The Year of the Dragon” van Philip Sparke en “Shapes” van componist Harrie Janssen. “Shapes” is voor het ONFK van 2019 het verplichte werk voor de 2e divisie.

Het volledige programma van dit fanfareweekend vind je hier https://stichtingcron.nl/fanfare-repertoire-fe…/dagindeling/

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, tekst