Interactieve masterclass tuba, euphonium en bariton met Øystein Baadsvik

Op zaterdag 1 december 2018 organiseert het Open Fanfare Orkest een interactieve masterclass met de wereldberoemde tubaist Oystein Baadsvik.

Tijdens de masterclass besteedt Oystein o.a. aandacht aan specifieke onderdelen zoals warming up en dagelijkse oefeningen thuis, ademhalingstechnieken, embouchure-oefeningen en beheersing van het gehele register.

De masterclass is bestemd voor tuba-, euphonium- en baritonspelers van alle niveaus. De masterclass is interactief, dus neem jouw instrument mee! De muziek voor de masterclass wordt op zaterdag 1 december tijdens de masterclass uitgereikt aan de deelnemers.

Wil je alleen komen luisteren naar de masterclass? Dat kan uiteraard ook. Bezoekers van de masterclass betalen eveneens eur. 12.75 p.p. (bij dit bedrag is de toegang voor het avondconcert met o.a. Oystein Baadsvik inbegrepen).

Praktische informatie deelname masterclass:
– Kosten eur. 12,75 p.p. (bij dit bedrag is de toegang voor het avondconcert met o.a. Oystein Baadsvik inbegrepen)
– Wanneer: zaterdag 1 december van 13.30 – 17.00 uur
– Waar: Theater Hanzehof, Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen
– Aanmeldingen en informatie:info@openfanfareorkest.nl
Geef even aan welk instrument je bespeelt, in welke sleutel (bas- of vioolsleutel) je leest en als je tuba speelt de stemming (Bes, C, Es of F)

Praktische informatie bezoeken masterclass:
– Wanneer: zaterdag 1 december van 13.30 – 17.00 uur
– Waar: Theater Hanzehof, Coehoornsingel 1, 7201 AA Zutphen