Even voorstellen: Marlies Claasen!

Marlies Claasen zal de presentatie van ons kick off concert op 1 december verzorgen. Marlies is een creatieve duizendpoot en haar kracht ligt dan ook in haar veelzijdigheid. Haar stijl van presenteren onderscheidt zich door de persoonlijke manier waarop ze verbinding maakt met de mensen in de zaal. Moeiteloos, met flair, humor en kennis van zaken leidt Marlies haar publiek door elk programma heen.

Marlies studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en tevens zang aan het conservatorium. In 2014 kwam haar cd Silent Words uit. Een unieke samenwerking met internationale musici. Het Budapest Saxophone Quartet uit Hongarije maakt een bijzonder deel uit van het project waarin filmmuziek, ballades en jazz in een nieuw jasje worden gegoten. In het seizoen 2017/18 treedt Marlies op in de theaters met de voorstelling ‘So long Cohen’, over het leven van de Canadese zanger Leonard Cohen. In deze voorstelling werkt ze o.a. samen met grote Cohen fans cabaretier Ernest Beuving en schrijver Bas Steman.

Naast de presentatie zal Marlies samen met OFO o.a. het prachtige Gabriela’s song uit de film ‘As it is in heaven’ uitvoeren. Een opname van dit werk en van Marlies kun je bijgaand alvast beluisteren: https://youtu.be/3UbSjCFXK90

foto van Open Fanfare Orkest.